yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

acaya yoga superbrick kurkDavid Swenson - DVD: The Advanced A&B Series Ashtanga Yoga

Yogi Tea green energy thee
Bekijk grote afbeelding


Yogi Tea green energy thee

Prijs per product (doosje): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Even een energieboost nodig? Geniet van deze heerlijke theemelange.

Yogi Tea green energy thee krijgt zijn speciale kracht door de minimale oogst van de bladeren van deze plant. De zaden van de guarana bevatten een beetje cafeïne en dit geeft een effectieve melange.

Geniet van Yogi Tea green energy thee:

Breng vers water aan de kook en laat het afkoelen tot 80°C (± 10 min.). Schenk het water op het theezakje, afhankelijk van uw smaak en de maat van uw theepot kunt u kiezen of u 1 of 2 theezakjes gebruikt. Laat de thee 2 tot 3 minuten trekken. Yogi Tea green energy thee is al lekker van zichzelf, neem voordat u uw favoriete zoetstof en/of melk toevoegt eerst een slokje en laat de smaken van de thee u vertellen of en hoeveel u moet toevoegen. In Chinese manuscripten van meer dan 4500 jaar geleden werd al gesproken over groene thee als een eenvoudige maar alom bekende gezonde plant. Yogi Tea eert de eeuwenoude tradities van het oogsten, bereiden en delen van deze weldadige drank. Yogi Tea green energy thee is heerlijk voor of na een yogales in de yogastudio of je yogapractice thuis.

Specificaties:

  • inhoud doosje: 17 theezakjes van 1,8 gram
  • biologische, ayurvedische groene thee
  • kwaliteit: EKO gecertificeerd, Skal 001697
  • ayurvedische info: VoP+K-
  • ingrediënten: groene thee* (68%), citroengras*, guarana* (7%), pepermunt*, gember*, natuurlijk aroma*, gewone vlierbloemen*, zwartepeper*, gedroogd kombucha drank* en citroenverbena*. (* van biologische herkomst)