yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

meditatiekussen rond paarsHem opium wierook

Yogi Tea rooibos thee
Bekijk grote afbeelding


Yogi Tea rooibos thee

Prijs per product (doosje): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Een theemelange van rooibos en specerijen.

In Yogi Tea rooibos thee komt rooibos samen met de beroemde variant ‘classic’ in een thee die genot, rust en warmte biedt. Een melange van eersteklas rooibos en enkele van onze bekende specerijen.

Geniet van Yogi Tea rooibos thee:

Schenk vers gekookt water op het theezakje, afhankelijk van uw smaak en de maat van uw theepot kunt u kiezen of u 1 of 2 theezakjes gebruikt. Laat de thee 7 minuten trekken, of langer als u van sterkere thee houdt. Yogi Tea rooibos thee is al lekker van zichzelf, neem voordat u uw favoriete zoetstof en/of melk toevoegt eerst een slokje en laat de smaken van de thee u vertellen of en hoeveel u moet toevoegen. Ook lekker als verfrissende ijsthee. In de warmte van de Zuid-Afrikaanse bergen groeit de rooibosplant, hangend aan rotsen waar het volop de intense kracht van de zon kan absorberen. Rooibos heeft in de afgelopen tien jaar wereldwijd aan populariteit gewonnen. Dit is te danken aan haar lichte, bloemige smaak en haar reputatie van natuurlijke antioxidant.Yogi Tea rooibos thee is heerlijk voor of na een yogales in de yogastudio of je yogapractice thuis.

Specificaties:

  • inhoud doosje: 17 theezakjes van 1,8 gram
  • biologische, ayurvedische rooibos en specerijenthee
  • kwaliteit: EKO gecertificeerd, Skal 001697
  • ayurvedische info: V-PoKo
  • ingrediënten: rooibos* (70%), kaneel*, gember*, carob*, geroosterde cichorei*, kardamom*, kruidnagel*, kaneelextract, zwarte peper*, gemberolie*, kardamomolie* en vanille-extract (* van biologische herkomst)