yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

yogi tea thee

Resultaten 51 - 55 van 55

Yogi Tea for the senses good night

Login voor onze groothandelsprijs!

Yogi Tea for the senses good night: Tijd voor jezelf nemen en een rustige nacht tegemoet gaan.

Yogi Tea for the senses good night thee bereidt je voor op een aangename reis naar dromenland. De heerlijk geurende etherische lavendelolie wordt gecombineerd met milde kamillebloesem en hop voor een rustig en bewust einde van de dag. De nieuwe theecreaties bevatten geurige aroma's van kostbare etherische extracten. Ze zijn liefdevol gecombineerd met kruiden en specerijen en daardoor ontstaat een heel bijzondere smaakbeleving met Yogi Tea for the senses.

 
Productdetails...


Yogi Tea for the senses peaceful moment

Login voor onze groothandelsprijs!

Yogi Tea for the senses peaceful moment: Tijd voor jezelf nemen en je gedachten tot rust laten komen.

Yogi Tea for the senses peaceful moment thee prikkelt de zinnen met etherische lavendelolie, liefdevol gecombineerd met frisse citroenmelisse en milde rooibos voor een heerlijke smaakbeleving en een moment van rust en bezinnig. Een thee die het best kan worden vergeleken met een vakantie in de Provence. De nieuwe theecreaties bevatten geurige aroma's van kostbare etherische extracten. Ze zijn liefdevol gecombineerd met kruiden en specerijen en daardoor ontstaat een heel bijzondere smaakbeleving met Yogi Tea for the senses.

 
Productdetails...


Yogi Tea for the senses pure freshness

Login voor onze groothandelsprijs!

Yogi Tea for the senses pure freshness: Tijd voor jezelf nemen en de geest verfrissen.

Yogi Tea for the senses pure freshness thee prikkelt de zintuigen met etherische oliën van pepermunt en kruizemunt. Ze worden gecombineerd met pittige gember en citroengras voor een verfrissende smaakbeleving waar je geen genoeg van krijgt, slok na slok. Een thee die het best kan worden vergeleken met een aangenaam briesje. De nieuwe theecreaties bevatten geurige aroma's van kostbare etherische extracten. Ze zijn liefdevol gecombineerd met kruiden en specerijen en daardoor ontstaat een heel bijzondere smaakbeleving met Yogi Tea for the senses.

 
Productdetails...


Yogi Tea for the senses pure happiness

Login voor onze groothandelsprijs!

Yogi Tea for the senses pure happiness: Tijd voor jezelf nemen en de wereld omarmen.

Yogi Tea for the senses pure happiness prikkelt de zintuigen met etherische oliën van verfrissend citroengras en verkwikkend citroen. Deze ingrediënten zijn liefdevol gecombineerd met groene Sencha-thee en gember, waarbij de geur bij het bereiden al een glimlach op je gezicht tovert. De nieuwe theecreaties bevatten geurige aroma's van kostbare etherische extracten. Ze zijn liefdevol gecombineerd met kruiden en specerijen en daardoor ontstaat een heel bijzondere smaakbeleving met Yogi Tea for the senses.

 
Productdetails...


Yogi Tea for the senses natural wellbeing

Login voor onze groothandelsprijs!

Yogi Tea for the senses natural wellbeing: Tijd voor jezelf nemen en elan opdoen voor nieuwe dingen.

Yogi Tea for the senses natural wellbeing thee prikkelt de zintuigen met fruitig-etherische mandarijnenolie. Dankzij de combinatie met frisse duindoorn en licht-zure hibiscus voelen we ons opgewassen tegen alles wat de dag ons gaat brengen. "Een fruitig-elegante thee."

 
Productdetails...

Resultaten 51 - 55 van 55