yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

acaya yogamat travel premium groenacaya yogamat extra wide premium groen

acaya yogamat junior premium blauw
Bekijk grote afbeelding


acaya yogamat junior premium blauw

Prijs per product (stuks): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Een studiokwaliteit yogamat in een gemakkelijke kindermaat.

Deze kinder yogamat geeft de juiste grip, is extra slijtvast en is gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. Door de kortere lengte is het ook in kleinere lesruimtes mogelijk om gewenste opstellingen (bijvoorbeeld een cirkel van yogamatjes) te maken.

Geschikt voor:

Deze yogamat is uitstekend geschikt voor Kinderyoga. De kortere lengte is handig in een kleinere lesruimte maar deze kinder yogamat past natuurlijk ook gemakkelijker in een, vaak kleinere, kinderkamer wanneer een kind thuis yoga wil doen. De yogamat heeft een lichte structuur die zorgt voor de juiste hoeveelheid grip. Doordat de yogamat een gesloten oppervlak heeft is deze yogamat ook bestand tegen "nieuwsgierige" kindervingers die graag pulken. Het lagere gewicht zorgt ervoor dat het ook eenvoudiger is om met een stapel kinder yogamatten op stap te gaan. Deze hoogwaardige yogamat kan indien nodig zelfs op 60° in de wasmachine gewassen worden.

Productveiligheid:

Deze kinder yogamat is getest op schadelijke stoffen volgens Öko-tex Standard 100, productklasse 1, dit is de hoogste norm en het product zou zelfs door baby's gebruikt mogen worden. Het betekent dat er geen kankerverwekkende kleurstoffen of derivaten in verwerkt zijn, geen zware metalen vrijkomen door het inwerken van transpiratie, er geen pesticiden in verwerkt zijn, het een neutrale pH-waarde heeft die overeenstemt met die van de menselijke huid en er geen kleurstoffen worden afgegeven in contact met transpiratie of speeksel.

Specificaties:

  • kleur: blauw
  • materiaal: vezelversterkt ftalaatvrij PVC
  • getest op schadelijke stoffen volgens Öko-tex Standard 100, productklasse 1
  • maten (lengte x breedte x dikte): 150 cm x 60,5 cm x 4,5 mm
  • gewicht: circa 1.300 gram
  • gemaakt in de EU