yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

Paul Grilley - DVD: Yin Yoga (dubbel DVD)meditatiebankje blank hout vast model

acaya yoga bolster rond boekweitgevuld blauw (nieuw model)
Bekijk grote afbeelding


acaya yoga bolster rond boekweitgevuld blauw (nieuw model)

Prijs per product (stuks): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Een ronde yoga bolster geeft een comfortabele ondersteuning in een yogahouding.

Met een ronde yoga bolster kunt u langdurig een stevige en comfortabele ondersteuning krijgen in een yogahouding. Ronde yoga bolsters kunnen o.a. worden gebruikt bij Yin Yoga, Restorative Yoga en Iyengar Yoga. Nieuw model.

Geschikt voor:

Het inzetten van een ronde yoga bolster als hulpmiddel (prop) tijdens yogahoudingen (asana’s) vraagt specifieke kennis. Houdt u bij het gebruiken van de ronde yoga bolster bij yogahoudingen dan ook strikt aan de aanwijzingen van een yogadocent of ervaren yogi.

Uiteraard kan een ronde yoga bolster ook simpelweg gebruikt worden om op te zitten tijdens meditatie of mindfulnesscursus. De ronde yoga bolster heeft een draagband zodat u de ronde yoga bolsters gemakkelijk op kunt bergen of mee kunt nemen.

Een ronde yoga bolster bestaat uit een aparte buitenhoes en binnenhoes. De buitenhoes heeft een rits. De binnenhoes bevat de vulling met 100% natuurzuiver boekweitkaf. Voor het regelmatige onderhoud klopt u lichtjes op de bolsters. Ook kunt u de bolsters licht stofzuigen en met een lichtvochtige doek reinigen. U kunt de buitenhoes op lage temperatuur (30°) wassen. Waar nodig kunt u na het verwijderen van het boekweitkaf ook de binnenhoes op lage temperatuur (30°) wassen.

Specificaties:

  • kleur: blauw
  • buitenhoes 100% katoen en binnenhoes 100% katoen
  • vulling 100% natuurzuiver boekweitkaf
  • maten (lengte x doorsnede): 64 cm x 17 cm
  • gewicht: circa 2,5 kg