yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

meditatiekussen rond lichtblauwDavid Swenson - Ashtanga Yoga Oefenhandboek

Yogi Tea green balance thee
Bekijk grote afbeelding


Yogi Tea green balance thee

Prijs per product (doosje): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Geniet van deze combinatie van kombuchacultuur en groene thee.

Yogi Tea green balance thee is een combinatie van de heerlijke geur en smaak van biologische groene thee met kombucha. Groene thee wordt al honderden jaren gewaardeerd, niet alleen om haar smaak maar ook omdat ze helpt lichaam en geest in balans te houden.

Geniet van Yogi Tea green balance thee:

Breng vers water aan de kook en laat het afkoelen tot 80°C (± 10 min.). Schenk het water op het theezakje, afhankelijk van uw smaak en de maat van uw theepot kunt u kiezen of u 1 of 2 theezakjes gebruikt. Laat de thee 2 tot 3 minuten trekken. Yogi Tea green balance thee is al lekker van zichzelf, neem voordat u uw favoriete zoetstof en/of melk toevoegt eerst een slokje en laat de smaken van de thee u vertellen of en hoeveel u moet toevoegen. Onze kombucha wordt gewonnen uit een uniek kruidenmengsel en bereid zonder zwarte thee en witte suiker. De kombuchacultuur brengt het beste in deze kruiden naar boven, met als resultaat een uniek, waardevol elixer. Yogi Tea green balance thee is heerlijk voor of na een yogales in de yogastudio of je yogapractice thuis.

Specificaties:

  • inhoud doosje: 17 theezakjes van 1,8 gram
  • biologische, ayurvedische groene thee
  • kwaliteit: EKO gecertificeerd, Skal 001697
  • ayurvedische info: VoPoK-
  • ingrediënten: groene thee* (70%), gewone vlierbloemen*, citroengras*, pepermunt*, natuurlijk aroma*, gedroogd kombucha drank* en citroenverbena* (* van biologische herkomst)