yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

toesox sneaker teensok grip baveno Stoesox sneaker teensok grip dasher S

Yogi Tea fresh mind thee
Bekijk grote afbeelding


Yogi Tea fresh mind thee

Prijs per product (stuks): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Yogi Tea fresh mind thee. Verfrissend, verhelderend en relaxend.

Soms laten onze gedachten ons na een lange, inspannende dag gewoon maar niet tot rust komen en blijven ze ongevraagd in ons hoofd ronddraaien. De zoete cacaoschillen in Yogi Tea fresh mind thee verspreiden een heerlijk chocoladearoma en laten ons op geheel natuurlijke wijze weer tot onszelf komen. Tegelijk is de frisse, verkoelende munt met zijn zintuigopenende etherische oliën de perfecte tegenspeler, om onze geest van alle onnodige „gedachtenballast“ te bevrijden. Zo kunnen we alles in het juiste perspectief plaatsen en met een frisse geest tot rust komen. Vanille, een vleugje kardemom en zwarte peper geven deze thee de finishing touch.

Geniet van Yogi Tea fresh mind thee:

Schenk kokend water op het theezakje en laat 5-6 minuten trekken of langer voor een sterkere smaak. De essentie van deze thee is: „Alles op nul."

Specificaties:

  • inhoud doosje: 17 theezakjes van 2,2 gram
  • biologische, ayurvedische specerijenthee met cacaoschil, pepermunt, zoethout
  • kwaliteit: EKO gecertificeerd, Skal 001697
  • ayurvedische info: V-PoK+
  • ingrediënten: cacaoschil*, zoethout*, pepermunt*, anijs*, magere cacaopoeder*, kaneel*, zwarte peper*, carob*, kardamom*, gember*, pepermuntolie*, vanilleextract*, gerstemout*, kruidnagel*, vanillebonen*(* van biologische herkomst)