yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

acaya oogkussen savasana paarsHem myrrh wierook

Yogi Tea classic thee
Bekijk grote afbeelding


Yogi Tea classic thee

Prijs per product (doosje): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

De eerste melange van Yogi Tea. Een heerlijke ayurvedische specerijenthee.

Yogi Tea classic thee bevat de perfecte combinatie van gember, kardemom,kaneel en kruidnagel. Deze thee is kruidig, zoet en opwekkend. Haar heerlijke smaak en betoverende aroma verwarmen uw lichaam en geest.

Geniet van Yogi Tea classic thee:

Schenk vers gekookt water op het theezakje, afhankelijk van uw smaak en de maat van uw theepot kunt u kiezen of u 1 of 2 theezakjes gebruikt. Laat de thee 7 minuten trekken, of langer als u van sterkere thee houdt. Yogi Tea classic thee is al lekker van zichzelf, neem voordat u uw favoriete zoetstof en/of melk toevoegt eerst een slokje en laat de smaken van de thee u vertellen of en hoeveel u moet toevoegen. Sluit uw ogen, adem in en laat u door het rijke aroma van kaneel en gember meevoeren naar een wereld waarin de oude wijzen het perfecte kopje thee zetten. Haar mythologie voert duizenden jaren terug en is nauw verweven met de oude tradities en spirituele gebruiken van de Oosterse wereld. Yogi Tea classic thee is heerlijk voor of na een yogales in de yogastudio of je yogapractice thuis.

Specificaties:

  • inhoud doosje: 17 theezakjes van 2,2 gram
  • biologische, ayurvedische specerijenthee
  • kwaliteit: EKO gecertificeerd, Skal 001697
  • ayurvedische info: V-P+K-
  • ingrediĆ«nten: kaneel* (50%), kardamom*, gember*, kruidnagel*, zwarte peper*, kaneelextract en gemberolie*.(* van biologische herkomst)