yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

acaya halve schouderstandblok eva travel blauwDavid Swenson - Ashtanga Yoga Le Guide Pratique

Yogi Tea breathe deep thee
Bekijk grote afbeelding


Yogi Tea breathe deep thee

Prijs per product (stuks): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Een Ayurvedische melange van kruiden en specerijen.

Yogi Tea breathe deep thee is een traditionele Ayurvedische melange van eucalyptus, Griekse alant, basilicum, gember, zoethout en andere ondersteunende kruiden.

Geniet van Yogi Tea breathe deep thee:

Schenk voor een perfecte kop thee vers gekookt water op een theezakje. Laat de thee 4 à 6 minuten trekken, of langer als u van sterkere thee houdt. Druk het theezakje voorzichtig uit om de actieve ingrediënten volledig in het water te laten vrijkomen. U kunt nog een schepje honing toevoegen. Hiervan wordt gezegd dat het de slijmlozing bevordert. Breathe Deep is een Ayurvedische melange van kruiden en specerijen, die volgens de overlevering een gezonde ademhaling ondersteunt. Volgens de leer van Yogi bevat uw adem Prana, een subtiele levenskracht. Prana wordt ook gewonnen uit water, voedsel en zonlicht. Door de drukte van alledag, milieuvervuiling en slecht eten krijgen we echter te weinig Prana binnen. Bewust ademhalen, en vooral lang, diep en ontspannen ademen, is een van de eenvoudigste manieren om energie of Prana op te doen en u rustiger en meer in balans te voelen. Yogi Tea breathe deep thee is heerlijk voor of na een yogales in de yogastudio of je yogapractice thuis.

Specificaties:

  • inhoud doosje: 17 theezakjes van 1,8 gram
  • biologische, ayurvedische kruiden en specerijenthee
  • kwaliteit: EKO gecertificeerd, Skal 001697
  • ayurvedische info: V-P+K-
  • ingrediënten: eucalyptus*, zoethout*, gember*, basilicum*, kardamom*, kaneel*, koningskaars*, alfalfa*, venkel*, tijm*, alant*, vanille-extract, kruidnagel*, zwarte peper* en vanillebonen*. (* van biologische herkomst)