yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

meditatiekussen halve maan superior zwarttoesox teensok grip lichtpaars XS

meditatiebankje blank hout inklapbaar
Bekijk grote afbeelding


meditatiebankje blank hout inklapbaar

Prijs per product (stuks): Log in voor onze groothandelsprijs

Stel een vraag over dit product

Een inklapbaar blank houten meditatiebankje in een stevige studiokwaliteit.

Dit inklapbare blank houten meditatiebankje is uitstekend geschikt voor intensief gebruik bij meditatie, mindfulness training of cursus en yogastudio’s.

Geschikt voor:

Dit inklapbare blank houten meditatiebankje is uitstekend geschikt voor intensief gebruik bij meditatie, mindfulness training of cursus en yogastudio’s.

De poten van het meditatiebankje zitten met stevige scharnieren vast aan het zitvlak. Wanneer u het meditatiebankje inklapt kunt u het meditatiebankje eenvoudiger meenemen en bespaart u ruimte bij het opbergen. Het meditatiebankje is geheel rond en glad afgewerkt. Het zitcomfort wordt nog verder verbeterd doordat het zitvlak licht schuin gemonteerd is. Meditatiebankjes worden met name gebruikt om langdurig in kniezit te kunnen mediteren. Uiteraard ook een passend alternatief als de kleermakerszit op een meditatiekussen niet prettig is. De zithoogte is aangenaam voor beginners die nog niet gewend zijn om langdurig laag bij de grond te zitten. Het zitcomfort van het meditatiebankje is eenvoudig aan te passen door eventueel een (klein) kussen te gebruiken.

Het meditatiebankje is nagenoeg onderhoudsvrij. Eenvoudig te reinigen met een droge of lichtvochtige doek. Om de stevigheid en veilig gebruik van het meditatiebankje te waarborgen periodiek de schroefverbinding controleren en waar nodig aan draaien.

Specificaties:

  • blank hout, transparant afgewerkt
  • inklapbaar model, wordt gebruiksklaar geleverd
  • zitvlakmaten (breedte x diepte): circa 48 cm x 14 à 17 cm
  • zithoogte: voor 18,5 cm, achter 20,5 cm
  • gewicht circa 1400 gram