yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

Verzending in Nederland
Alle bestellingen met een orderwaarde groter dan € 100,00 exclusief BTW worden in Nederland gratis bij u afgeleverd. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,00 exclusief BTW berekenen wij € 5,95 exclusief BTW als bijdrage voor de order- en verzendkosten. Al uw aankopen worden bezorgd door PostNL (voorheen bekend als TNT Post). PostNL behoort tot de top in Europa als het gaat om de kwaliteit van de binnenlandse overkomstduur (bezorging binnen 24 uur). De reguliere bezorgdagen van PostNL zijn: dinsdag t/m zaterdag.

International orders: if you want your order to be shipped to another country instead of the Netherlands or Belgium, please contact us upfront.
Terug naar het overzicht

Verzending in België
Alle bestellingen met een orderwaarde groter dan € 100,00 exclusief BTW worden in België gratis bij u afgeleverd. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,00 exclusief BTW berekenen wij € 5,95 exclusief BTW als bijdrage voor de order- en verzendkosten. De bezorging in België gebeurt regulier via Bpost.
Terug naar het overzicht

Afhalen
Als u wilt kunt u uw bestelling afhalen op ons kantooradres in Weert. Wanneer u hiervoor kiest bij het plaatsen van uw bestelling, zullen wij na ontvangst van uw betaling een afhaalafspraak met u maken. Het afhalen van een bestelling is ongeacht de orderwaarde altijd gratis.
Terug naar het overzicht

Verzendkosten
Alle bestellingen met een orderwaarde groter dan € 100,00 exclusief BTW worden in Nederland en België gratis bij u afgeleverd. Voor bestellingen met een orderwaarde kleiner dan € 100,00 exclusief BTW berekenen wij € 5,95 exclusief BTW als bijdrage voor de order- en verzendkosten.
Terug naar het overzicht