yogagroothandel.nl - uw online yoga magazijn

Winkelwagentje

Uw mandje is nog leeg.

Betalen via iDeal
Wat is een betaling via iDeal? Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af op uw eigen vertrouwde internetpagina van uw eigen bank (ABN AMRO, Rabobank, ING bank of SNS bank), op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

Hier kunt u een demo bekijken hoe iDeal in de praktijk werkt. Klik hier.

Indien u bankiert via Internet kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst uw bestelling en kiest voor de betaalwijze iDeal.

Houdt er rekening mee dat u bij deze betaling wel uw bankpas en identificatie nodig heeft. Houdt bij de ABN AMRO uw e.dentifier, bij de Rabobank uw Random Reader, uw GSM voor Postbank TAN of bij de SNS bank uw digipas bij de hand.
Terug naar het overzicht

Vooruitbetalen per bank (Bankoverschrijving)
Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.

In de orderbevestiging die u gemaild krijgt, vindt u de benodigde informatie en instructies voor het overmaken van het orderbedrag. Klanten die willen betalen met een Belgische bankrekening kunnen gebruik maken van een Europese Overschrijving SEPA. Hiervoor kunnen zij onze BIC en IBAN gegevens gebruiken.

Bestellingen met vooruitbetaling worden verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is verschillend per bank.

Indien uw vooruitbetaling niet binnen 10 dagen bij ons is bijgeschreven zijn wij helaas genoodzaakt uw bestelling uit ons systeem te verwijderen. Een late betaling kan er bovendien toe leiden dat het moment van leveren verlaat. Wij adviseren u daarom tijdig te betalen.
Terug naar het overzicht